First impression.

De eerste indruk die je maakt bepaalt of iemand wel of niet zaken met je gaat doen. Steeds vaker oriënteren we eerst online als we op zoek zijn naar een geschikte partner om mee samen te werken of om de juiste leverancier te vinden voor het product dat we zoeken. Je wilt dan dat die eerste indruk goed is, dat je opvalt en je gebruiker een positieve ervaring heeft. Het belang van een goede en duidelijke presentatie van je online uitingen is daarmee enorm belangrijk voor je business.

UI- & UX-Design

Met onze jarenlange ervaring in webdesign en webontwikkelingen, weten wij wat er technisch mogelijk is en hoe gebruikers zich gedragen. Een goed websiteontwerp houdt rekening met het gedrag van de gebruiker. De gebruiker moet optimaal gebruik maken van de website. De balans van creativiteit en gebruiksvriendelijkheid is van het grootste belang. Als de gebruiker de interface niet begrijpt, is deze vertrokken.

Wij geloven in de kracht van eenvoud. Een klantreis (user journey) op de website, webshop of webapplicatie moet eenvoudig, duidelijk en zo kort mogelijk zijn.

“A user interface is like a joke. If you have to explain it, it’s not that good”. – Martin Leblanc

Design systems

Op basis van de digitale identiteit ontwikkelen we een design system. Dit zijn de gestandaardiseerde elementen van de identiteit (kleuren, lettertypes, vormentaal etc.) en richtlijnen, zodat de identiteit consistent toegepast kan worden op allerlei uitingen en kanalen. Daarmee creëer je naadloze gebruikerservaringen en versterk je je digitale merk.